175 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
3 dl gräddfil
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt
Fyllning:
1 dl strösocker
3 msk kanel
Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker mjukt och luftigt. Blanda sedan ner äggen ett och ett, och därefter gräddfilen.Rör samman de torra ingredienserna i en separat skål. Blanda sedan med resten av smeten. Blanda samman socker och kanel till fyllningen.Smöra och bröa en sockerkaksform. Häll i hälften av smeten, strö sedan över hälften av kanelsockret. Fyll på med resten av smeten och strö över resterande kanelsocker. Dutta till sist över 2 msk smör.
Ha en trevlig fikastund!

Hmm.... jag gjorde den där kakan för ettt ag sen och gillade den inte alls. Undra om jag gjorde nått fel för alla verkar älska den. JAg vart väldigt besviken. Kram
SvaraRaderamums. det lät gott.
SvaraRaderaÅhhh... Det lät jättegott! Helt klart värt att prova!
SvaraRaderaGott Nytt År!
//Annica H
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera