Vitchokladcheesecake med hallonsallad
Recept för 4 personer
Vitchokladcheesecake
280g Kesella
100g Philadelphia
100g Strösocker
1st Blad gelatin
100g Vitchoklad
3st Digestivekex
vispa ihop kesella, philadelphia och socker. Smält chokladen. Vänd i kesella & philadelphia blandningen, krossa sedan lite digestivesmulor i cheesecaken
Hallonsallad
1ask Hallon
1msk hallonvinäger
2tsk olivolja
1msk strösocker
Blandade örter, basilika, mynta, citronmeliss
Gör som en klassisk vinnigrätt vänd runt hallonen i blandningen.
Recept: Patrik Fredriksson, Konditor.
29 oktober 2009
Vit chokladcheesecake...
Ja just nu blir det inte så mycket pysslat tyvärr... så jag har inget nytt att visa än.. men det kommer snart ett nytt DT-alster för Arkivet! Under tiden tänkte jag passa på att lägga upp ett av recepten som vi fick på dessertkursen! (en av mina favoriter)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mums, detta ser riktigt gott ut! ;o)
SvaraRaderaKram,
Hanna
Åh, så gott det verkar!
SvaraRaderammm så gott, jag är grymt sugen! låter som det är en riktigt bra dessertkurs du går!
SvaraRadera