1 november 2009

Dt-alster för Arkivet - Minialbum från Maya Road!

Nu var det dags att visa upp nytt DT-alster för Arkivet. Denna gången fick jag ett minialbum från Maya Road att göra ngt med (mitt första minialbum...:-)Det blev ett album med 10 egna budord ( jag har inte kommit på alla själv utan fann dessa för längesedan, kommer inte ihåg var, men tyckte de var så bra att jag skrev ner de till att använda "någon gång" och nu var det dags!)Papprena är från Basic Greys julserie "Eskimo kisses" men jag tycker de är så snygga så jag använder som "vanliga " papper också! Har även använt vit bazzill och guldmetallicpapper från Inkido.


Först började jag med att måla alla kanter vita med akrylfärg. Därefter tog jag en albumsida och "ritade" runt på de papper jag valt ut. Sen klippte jag ut alla delar och limmade fast bakgrundspappret på varje sida... Därefter var det dags att skriva budorden och bestämma dekorationer mm... Jag valde att ha det ganska sparsamt med dekorationer inuti för att albumet inte skulle bli för tjockt.


Så här blev första sidan!Texten är utstansad med Qk, Chopstick, och sedan stickers. Rosor och pearlmaker, cream.Detaljbilder:Övriga dekorationer jag använt är från Maya Road, Qk, spets och pearlmaker. Hoppas ni fick lite inspiration till att skapa ert egna minialbum!

5 kommentarer:

 1. O vilket fint album du har gjort! Alldeles lagom med dekorationer och kloka ord.

  Dom tio budorden är från kreativ insikt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Helt underbart litet album du har gjort! //C

  SvaraRadera
 3. Var inne och såg det "live" på Arkivet. Så himla fint var det.

  Kram J.

  SvaraRadera
 4. Blädrade igenom ditt fina album när det hängde framme på Scrappening. Jättefint!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt album!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...