17 november 2012

40-års kort.


Här kommer ett kort till en man som fyller 40 inom kort. Som jag nämnt innan tycker jag det är så svårt att komma på idéer till kort som ska ges till killar. Så denna gång testade jag en annan vikning i allafall. Jag hittade den för ett tag sen och sparade beskrivningen "Joy Fold card" kallas den där. Fick även bra tips av Iffa, tack så mycket, detta liknar nog ett av de korten du tipsade om ;-)


Det mönstrade pappret är Maja Design (älskar just denna marina serien)
Chipboarden är klädd med washitejp, tyckte det var snyggt när det bröt av med annan färg.
Vill du veta hur du lätt klär med washitape kan du kolla här.

När man lyfter första fliken kommer en födelsedagshälsning.

och här kommer vår personliga hälsning finnas!

Ha en härlig lördag, det ska jag ha!
Kram

4 kommentarer:

  1. Gokväll kära vän!

    Men det blev ju jättesnyggt, stilrent och fint!!
    Ja det pappret är snyggt och så perfekt till en kille.
    Åh så fint det blev med tejpen runt siffrorna.............jag köpte ju två olika tejper...........och tror du jag kommer ihåg det......nopp =) Tack för att du påminner mig!!
    Visst är den vikningen fin och enkel att göra.

    Här har jag haft sån där jobbig mild huvudvärk hela dagen.....vakna i panik i morse av klockan.......hjälp.....har jag försovit mig? Vad är det för dag? Ringer telefonen eller vad händer?

    Hihi, det var damen här som ställt in ett annat alarm på mobilen som både vibrerade och hade annan signal så kroppen vakna i chock och det verkar hållt i sig hela dan.......blä, att man inte kan få vara pigg när man är ledig =)
    Får satsa på bättre dag imorrn och kanske lite shopping!! Fast nu stack dottern precis ut och skulle äta pizza och kolla sista Twilight filmen så hon lär väcka mig inatt, urk.....ingen skönhetssömn här inte,hihi.

    Hoppas du får en fin lördagkväll och att söndagen bjuder på härlig ledighet oxå!!
    Kram från mig!

    SvaraRadera
  2. Ett perfekt kort till en man, stilrent! Tycker också, som så många andra, att det ät jättesvårt att få till det utan att det blir för pråligt. Siffrorna är så snygga när det bryter av, ett bra tips! Har aldrig provat sån tejp, men det kanske man skulle....
    Ha en skön söndag!

    SvaraRadera
  3. Hej Pernilla!
    Snyggt stilrent 40-årskort du gjort:) Mycket läckert med washitejpen:) Man kan använda den till så mycket:) De papprena är såååå fina, jag har dem oxå:)

    Ha en fin Söndag
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
  4. Jättefint kort! Vilken läcker vikning. Jag fastar oftast i mina vanliga 15*15 vikningar, men korten blir så mycket roligare med en snygg vikning.

    Snygga papper och vilken kul idé att klä siffrorna i washitejp! Jag har flera rullar men är dålig på att använda dem. Nu fick jag lite tips på det :)

    Ha en fin måndag!

    Kram
    Åsalill

    SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...