36 portioner, normalstora formar
150 g margarin
1 stor mörk blockchoklad
1 påse kokos
2 dl socker
2 msk vaniljsocker
3 ägg
Sätt ugnen på 200°C. Smält margarin och blockchoklad tillsammans över vattenbad eller i mikron. Rör ihop de torra ingredienserna med äggen och häll sist över den smälta chokladen och rör ihop. Lägg en matsked i små muffinsformar och grädda i ca 10 min. Det blir lite sega muffins som är godast efter någon dag.
Sen har jag även fått nys om att det kommer att bli en stämpel- och scrapmässa i Göteborg även i vår! Jippi! Arkivet och Scraplyckan är arrangörer.
Här kan du läsa mer om den!
Vad kul med en mässa!!!
SvaraRaderaOch det där receptet måste jag prova. Älskar när det är enkelt och jag slipper ta fram elvispen. Förstår inte vad jag har emot den...ha det gott/kram sussa
Mums filibums:)
SvaraRaderaKram ♥
Mmmm! Dom där muffinsarna låter otroligt goda. Det måste jag absolut testa någon dag. Kram
SvaraRadera