23 maj 2009

Recept på bärdessert!

Självklart lägger jag upp receptet på bärdesserten jag skrev om i förra inlägget!

Tanken är att den skall göras i portionsskålar, men jag hade inga sådana utan la det i en pajform av porslin istället och det gick utmärkt!

Ingr:
1 burk Kesella vanilj
1 burk Kesella jordgudd/lime
225 gr frysta björnbär
225 gr frysta hallon/blåbär
6 msk råsocker (hade jag inte hemma utan tog lite farinsocker+ vanligt socker)

Sätt ugnen på 200 gr. Blanda samman Kesellaburkarna i en skål. Lägg upp bären i formen och klicka över Kesellan. Strö över råsocker jämnt fördelat. Gratinera ca 10-15 min eller tills det fått fin färg.

Smaklig spis!

4 kommentarer:

  1. Tack för receptet! Ska garanterat prova detta. :)

    SvaraRadera
  2. åh vad gott det lät! du är riktigt i bakartagen! jag drömmer också om en kitchen aid, nån gång kanske man får råd...

    SvaraRadera
  3. Oj det ska jag prova , vad duktig du är , vi bygger i köket för fullt jag bara längtar tills det är helt färdigt....mvh jenny

    SvaraRadera
  4. Tack för receptet! Låter smaskens, nu sparat. :)

    SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...