Självklart lägger jag upp receptet på bärdesserten jag skrev om i förra inlägget!
Tanken är att den skall göras i portionsskålar, men jag hade inga sådana utan la det i en pajform av porslin istället och det gick utmärkt!
Ingr:
1 burk Kesella vanilj
1 burk Kesella jordgudd/lime
225 gr frysta björnbär
225 gr frysta hallon/blåbär
6 msk råsocker (hade jag inte hemma utan tog lite farinsocker+ vanligt socker)
Sätt ugnen på 200 gr. Blanda samman Kesellaburkarna i en skål. Lägg upp bären i formen och klicka över Kesellan. Strö över råsocker jämnt fördelat. Gratinera ca 10-15 min eller tills det fått fin färg.
Smaklig spis!
Tack för receptet! Ska garanterat prova detta. :)
SvaraRaderaåh vad gott det lät! du är riktigt i bakartagen! jag drömmer också om en kitchen aid, nån gång kanske man får råd...
SvaraRaderaOj det ska jag prova , vad duktig du är , vi bygger i köket för fullt jag bara längtar tills det är helt färdigt....mvh jenny
SvaraRaderaTack för receptet! Låter smaskens, nu sparat. :)
SvaraRadera