15 februari 2013

Att börja visa lite förvaring....

Hej på er!

Jag är barnsligt förtjust att titta på hur andra pysslare förvarar sina saker.. Det är så bra att kunna få tips från andra och kunna ändra och uppdatera sina lösningar allt eftersom.  Jag tänkte passa på att visa er lite hur jag förvarar en del av mitt... Jag har tyvärr inte lyxen att ha ett helt rum (ännu) till scrapsakerna utan får förvara i olika rum och behöver därför tänka lite extra effektivt ibland... Så nu kommer bli lite "förvaringsinlägg" emellanåt...

Kanske är det några av er som vill se hur jag förvarar någon speciell scrapgrej? Skriv gärna en kommentar om det i såfall.

Jag tänkte börja visa hur jag förvarar mina spellbinders... Detta har jag visat för några år sedan , men kanske kan ni vara några som hälsar på som inte varit med så lång tid tillbaka..
Från början är dessa väskor tänkta till foton men passar utmärkt till spellisarna.. Jag har satt en bit av övningskörningsskylt bakom varje så de hålls på plats. Har sett att en del använder liknande förvaring typs cd-/dvdförvaring. Jag ska köpa ngn sån också för en del stora spellisar får inte plats.

Nu önskar jag er en bra start på helgen.
I morgon ser jag fram emot att få träffa ytterligare en pysselvän ♥
och besöka scrapbutik mm.

Men först är det fredagkväll med obligatoriskt fredagsmys.. ;-)

Kram

4 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, det är jättekul att se hur andra har ordnat sin förvaring. Jag själv har en väldigt liten plats att hålla mig till så effektiv förvaring är A och O.

  SvaraRadera
 2. Denna var ju jättesmart med att det går att dra upp och ett söt litet band till =)
  Jag är sååååå nöjd över att jag tog tag i och ordna till min förvaring av dessa, så enkelt att bläddra i en DVD-väska!
  Jag ser så fram emot morgondagen och få slå två flugor i en smäll......träffa härliga dig igen + få shoppa pyssel =)
  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Det där är en supersmart förvaring, precis så har jag det också...undra om du fick den där av Tirre när hon varit hos mig för nåt år sen ;) Nu finns de tyvärr inte kvar på Dollarstore längre, men det finns ju många andra bra sorters CD eller DVDförvaringsväskor med blixtlås.
  Ska bli skoj att se om du har fler fiffiga lösningar....kikar in snart igen. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Pernilla!
  Så smart förvaring av dina spellisar:) Jag har tur som har ett rum nästan enbart för scrapping:) Jag har 2 lådhurtsar som jag förvarar mina spellbinders, stansar och mycket annat. Sedan har jag 8 fina vita lådor med glas över, med fack i som jag förvarar distressdynor, charms,metalldekorationer, blommor, washitejp, band och annat som hör till:)) Olika lådor som jag förvarar alla mina stämplar i.
  Det är så skönt att bara lämna allt som det är när man är färdig.
  Och så ibland blir det lite mer städning;)

  Hoppas du får en härlig dag imorgon med din vän Iffa:)) hoppas ni hittar mycket fint.

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...