27 december 2012

3-års kort

Hej på er! Här har det varit soligt vinterväder idag och efter många timmar utomhus tänkte jag säga hej till er :-) och tina upp samtidigt.. ;-) hoppas ni haft en bra dag? Några av er kanske har jobbat också? Jag har ledigt ett tag till, jippie!!
Idag blir det något annat än julkort, nämligen ett kort till en liten tjej som fyllde 3 för ett tag sedan.



Diesen med rosetten är en dohickey fr Magnolia, även kanten har stansats ut med dies fr Magnolia. 3an har jag klätt med washitape.
En trevlig kväll önskar jag er, Kram

8 kommentarer:

  1. Det var ju det där med tejpen.....hitta den igen nu när jag rensade bland mina prylar....hihi, jag är hopplös och nu måste jag se till att använda den! Din siffra var ju så fin och så smart att snöra den runt där =)
    Hela kortet är så gulligt, den där rosettdies var jättefin och snyggt hur du satt den!!
    Japp, här har det jobbats idag + ett par timmar imorrn innan det bär av för läkarbesök för dottern......men sen skall jag hem och mysa i fyra dagar igen, så skönt!!
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  2. Ja här har det jobbats både dag och natt arbetade till 12:30 igår sedan började jag 21:00 i gårkväll igen till 07:00. Är nu ledig imorgon sedan blir det arbete lördag, söndag och måndag sen blir jag ledig 7 dagar har tagit lite semester nästa vecka mannen är ledig så jag tänkte också vara fri. Jättefint kort så gulligt rosa fin 3:an blev.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  3. Hej Pernilla!
    Sååå gulligt 3-års kort du gjort, med söt stämpel och diesen är sååå fin:))
    Jag är ju ledig jämt, men gubben jobbar och har jour, så det blir en lugn helg och nyår:)
    Idag när jag vaknade hadde jag jätteont på ögonlocken, röda och svullna:(( hoppas det snaret går över. Så idag ska jag ta det lugnt:)

    Ha en fin helg
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
  4. Så himla sött födelsedagskort!
    Helt underbart fint!

    Önskar dig ett riktigt gott nytt år!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Roligt att du kikat runt på min blogg. Alltid roligt med nya besökare. :D
    Chokladbokstäverna hitta jag i vår lokala matbutik, bland bakgrejerna. Har inte smakat på dom så smaken kan jag inte yttra mej om ;).
    Håller med om din teori om att att få julkort är lyxigt. Brukar göra lite mer avancerade till familj medan släktingar och vänner får lite enklare. Jag har turen att familjen bor nära så dom får dom oftast i handen, man vill ju inte riskera att dom går sönder i posthanteringen heller.

    Oj, blev en lång kommentar ;) hihi. Nu ska jag fortsätta kika runt hos dej. Detta kortet du har här är för gulligt, gillar verkligen fjärilar!
    Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera
  6. Vilket underbart gulligt kort! Precis perfekt för en treåring! Vad snyggt du fått till det med tejpen, trodde det var en färdig siffra innan jag läste :)

    Önskar dig redan nu Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  7. Superfint kort! :)

    Jag gillar att du ritat runt stämpelmotivet. Det var så läckert. :)

    Smart att använda washitape till siffran.

    Önskar dig ett Gott Nytt År.

    Kram Annika

    SvaraRadera
  8. Jättegulligt kort och stämpeln var ju bara så sööt! Smart du gjort med washitape på siffran. Måste skaffa lite washitape!

    Kram

    SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...