28 november 2012

Julkort i pastell...?

Hej på er i novembermörkret!
Snart kommer i allafall adventsljusen lysa upp lite till här hemma. Jag har redan ljusslingor iform av stjärnor och hjärtan som slingrar sig runt några gardinstänger i rummen här hemma. Riktig mysfaktor på det!
Vet inte om ni har sett Posthotellets julbelysning i år (som ligger i centrala Göteborg)? kolla upp om ni kan på nätet... riktigt läckert när det ser ut som hela byggnaden är inslagen av en lysande rosett och sen adventsljus på var sida oh en jättegran på torget framför..Göteborg är nästan en julstad som de strävar efter (fattas ju snön då;-)

Nu har jag äntligen fått gjort lite julkort, just dessa är väldigt enkla, stilrena och går snabbt att göra. Jag såg idén i Rimnas blogg för ett tag sedan och blev helt såld på denna lite "annorlunda" variant när det gäller färg osv.. Eftersom jag hade exakt samma material hemma så liftade jag hennes exempel (en del justeringar blev det ju som det alltid blir)... I dessa dagar är det inte lätt att ta foton på sakerna hemma... det är ju ständigt mörkt.. men håll tillgodo...

Bakgrunden är gjord i form av en distressruta (första gången jag testar det ;-)
Jag använde färgen "tumbled glass"
, texten är fr Inkido, även poststämpeln som är embossad i guld.
Dekorationen är en die-cut fr ett Paperpad från Panduro.



Ha en trevlig kväll kära bloggisar!
Vi ses snart igen!
Kram

5 kommentarer:

  1. Superfint tycker jag att detta var, "enkelt" och så sött med den lilla fågeln och ängeln. Textstämplar blir alltid snyggt tycker jag:)
    Kram charlotte

    SvaraRadera
  2. Jättefina kort! Snyggt det blev med distressrutan med text inuti!! Gillar poststämplen från nordpolen! :)
    Nej det är svårt att fota nu i dessa mörka tider...
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilket vackert julkort, ser helproffsigt och underbart vackert ut! Ljuvlig textstämpel och alltsammans är så fint komponerat!

    Låter så mysigt med lysande julhjärtan kring gardinstängerna och Posthotellet måste jag googla fram!

    Mmm, det är svårt med fotandet denna tid på året :( Jag brukar ta alstren utomhus i den lilla strimma dagsljus som finns, men det innebär att jag bara kan fota på helgen när jag är ledig från arbetet. Men så är det och så blir det tills våren gör sin entré nästa år =) Inomhus får jag inte till det alls, hehehe, behöver bestämt lära mig lite inställningar på kameran.

    Tack för din fina kommentar inne hos mig, jag uppskattar det varmt och mycket!

    Ha en härlig dag!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Så fina kort du gjort, det är ju så fint med distressrutor!! Stilrena och enkla men jättefina kort =)
    Blått är så fint till julkort tycker jag.
    Åh, låter härligt med julbelysningen i Göteborg. Blir nog inte att vi kommer ner innan jul, hade ju tänkt jul på Liseberg och lite shopping men dottern blev inte bra i sin fot av ledinjektionerna och får inte ta ny spruta förrän om 14 dagar så det blir ingen tid över för att åka. Hon klarar inte att gå så långt som det är nu + att ögon och käkar bråkar oxå, vilken eländig höst det blev för henne =(

    Låter mysigt med slingor runt fönstrena, så har barnen haft det några år men dotterns ligger i en skål nu...lite fint det oxå =)

    Nu gissar jag på att även du kanske fått lite julkänsla med snö idag, här har det snöat hela dagen och ett vitt lager ligger över vägar och gräsmattor = så mysigt!

    Ja, det är helt hopplöst att ta kort nu , gör som Kristina....tar på helgen när det är ljust...har försökt att ta när jag kommer hem på kvällen men det är helt hopplöst men jag är nog ingen expert på min kamera heller,hihi.

    Kramiz på dig!

    SvaraRadera
  5. Vilka fina julkort. Så stilrena och ändå effektfulla. Det var längesen jag gjorde en distressruta, men det blir ju jättefint med en sån och att man kan sätta en text i den. Jättefint!

    Jag gillar dina julgranskulor också. Du är så duktig :)

    Ha en fin helg!

    Kram
    Åsalill

    SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...