18 maj 2010

Nytt kort...

Dags för ett kort till en blivande pensionär på jobbet igen!

Det blev modell "altaskåp" så alla namn fick plats!

5 kommentarer:

 1. Åh, vad fint! Vilka härliga färger!

  Såg att du funderade över stafflikort... Jag har ingen tutorial på det, tyvärr. Det härliga med dem är ju att de ser lite "extra ut" men de är inte alls svåra att göra.

  Vik ett vanligt 15*15 kort och sedan viker du framsidan på mitten så du får vikningen uppåt. Klipp till designpapper som passar i de 2 "rutorna" på framsidan samt insidan.

  Själva framsidan skär du till av ytterligare cardstock och då kan du välja om du vill ha det lika stort (dvs en fyrkant som är 15 cm stor) eller om du vill ha lite udda mått så att framsidan blir lite mindre, som på mitt kort. Du fäster framsidan på den högra delen av kortet och inte på den vänstra, dvs den ska vara lös i ena änden.

  För att kortet ska stå upp så måste du sätta något "stopp" på insidan av kortet (eller basen på staffliet). Det kan vara några blommor eller ett extra papper tvärs över...

  Hoppas detta ger dig något! Vore kul om du hör av dig om du gör ett kort så jag får se hur det blev. Det är allltid roligt att se vad andra gör men man hittar ju inte alltid runt till alla!

  Ha det gott!!! //Linda

  SvaraRadera
 2. Underbart kort!
  Kramar om

  SvaraRadera
 3. Hei! <3
  Søt blogg ;) Liker du sjokolade mousse? Jeg lagde det idag! Bilder på bloggen <3

  Snakkes!

  SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...