13 juli 2009

En perfekt gå bort present!

Nu var det dags att visa lite DT-alster för Arkivet igen! Vi skulle göra något som kunde passa årstiden och jag valde att göra en liten "gå bort present". Det är en liten korg som man kan fylla med godis, kakor, blommor eller vad man vill! Den är superenkel att göra och jag kommer visa lite "steg för steg"...


1. Först så bigar du in 10 cm på varje sida av pappret (den sida du vill ha utåt på korgen har du nu upp) Jag använder min skåran på min skärmaskin tillsammans med falsben.2. Därefter bigar du där de tidigare vikningarna "korsar" varandra. Ett snitt rakt ut till kanten.3. Nu ser korgen ut så här! Du viker vid varje big.4. Därefter stansar du hål på de flikar som möts och knyter ett band igenom5. Voilá! en färdig korg som du kan dekorera!
Här har jag satt dit blommor ( Prima Marketing; Sweetheart Flowers )
och sedan fyllt med godis och blommor.
Jag satte inte dit så mycket dekorationer eftersom pappret i sig är väldigt mönstrat.3 kommentarer:

 1. Kanonfin korg, så vackert att sätta blommor i. Pappret var ju bara så snyggt. Tack för din kommentar och jag hoppas du hittar tillbaka till min blogg. Du är välkommen. Concertina-kortet är supersnyggt, finns det någon beskrivning någonstans?
  Ha en bra vecka
  Eva

  SvaraRadera
 2. WOW!! Vilken gå-bort-present!! Å vilka gosaker du fyllt den med!! *slurp* Du är vaaaaarmt välkommen till Vimmerby, anytime!!! :P
  Stor kram till dej vännen!!
  //Petra

  SvaraRadera
 3. Tack för en kul idé. din var såå fin så jag har faktiskt gjort en idag. Hoppas på att fota den i lite dagsljus imon och fylla den med något gått till mottagaren.
  //Tilda

  SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...