26 januari 2009

mer färger!

Och Vips! så var helgen över! och ALLT det man hade tänkt hinna göra hann man inte som vanligt... framförallt inte när man läser bloggar lite längre än man tänkt.... ha ha..
Som tur är så lyste den gula lampan över oss i Götet i går (annars är det mest grått....) tom Milou var glad att vädret var lite bättre så han kan springa annat än i vattenpölar...

här kommer ännu mer härliga nyheter från October Afternoon.. längtar tills det kommer i affärerna! man kan ju aldrig få för mycket papper eller hur??


Jag är ju en riktigt pysselmänniska... jag har hållt på med allt från alla måla träkorgar, gjort blockljus, stöpt tvålar och gipsfigurer... faktum är att den enda hobby jag hållt fast vid så här länge är faktiskt stämpling och scrap.. men nu har jag fått nys på en grej jag velat testa länge... det blir nog lite bildbevis lite längre fram (om det inte går helt galet...) har precis köpt lite material så nu får jag nog börja öva mig...

3 kommentarer:

 1. Wow vilka härliga färger.
  Förlåt att jag inte har svarat tidigare. Jag har en Canon EOS 350D, den är jag jättenöjd med. Tror inte den tillverkas längre då det har kommit nyare modeller, den senaste i den serien heter 450 D. Den skulle jag inte ha något emot att få köpa *ler*.
  Jag har ett macroobjektiv, ett standard samt ett teleobjektiv. Teleobjektivet är så nytt så det har jag knappt använt ännu. Jag är supernöjd med mitt macro:)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Visst ser papprerna läckar ut. Dessa ska absolut få flytta hem till mig.

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastika papper! October afternoon är ett av mina favorimärken. Längtar till dessa kommer till en butik nära mig.

  SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...