26 januari 2015

Här fortsätts det med PL...

Hej

jösses, här ligger verkligen bloggen i träda... här hemma pysslas det dock ändå en del...

Det senaste jag gjort är att jag fortsatt med PL (project life) för 2014, jag har typ halva året kvar men väntar på att komma in i ett "flow", hi hi.

Men här kommer uppslag från juni månad. Jag har blivit så inspirerad av en duktig PL-kreatör som kallar sig "Iggydoodie"(har länk til hennes blogg här på sidan) och har länge velat testa hennes stil...
På detta uppslaget började jag så smått och främst då med de olika "cirklarna" som ni kan se här och där på bilderna...Till detta uppslag har jag inte använt färdiga PL-kort utan skurit ned rester av mönsterpapper. 
Just dessa är från Teresa Collins, sen bara rundat hörnen med min stans.

Kram till dig som tittar in, trots vääääldigt långa pauser just nu...

2 januari 2015

Egna blingade PL-kort!

Hej!

Dessa lediga dagar har jag faktiskt fått pysslat en del. Något som jag haft länge på "to-do-list" är att göra egna PL-kort med bling... Tycker det är så läckert med bling korten, det finns ju några kit som har glitter men det brukar vara väldigt få i varje kit. Här nedan ser ni smakprov på hur det kan se ut. Sen när jag ska använda kan jag välja att runda hörnen om jag vill.

Kanske finns det några därute som vill se hur jag gör och kanske få lite inspiration??
Här kommer lite bilder som visar hur jag gjort de :-)

Lägger masken över mitt skurna PLkort, sen tog jag små tejpbitar av Washitape för att få det att ligga still. Sen tar jag plastspatteln och smetar över masken som ni ser ovan..

Efteråt är det bara att lyfta upp masken försiktigt, här ovan har jag använt rosa medium.Och här är några till av de kort jag har gjort hittills.

Kul att du hälsade på!
Kram till er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...