3 april 2012

Lite pyssel på gång..

Hej svejs! Jag håller på och pysslar för fullt när jag får tid över just nu men jag kan inte visa det riktigt än för er...så jag får väl visa lite annat under tiden...

Kolla och dregla över dessa Scraprum! Så vackra och inspirerande!


bilder: pinterest.com

Soliga kramar!

4 kommentarer:

 1. Inväntar med spänning på vad du håller på att skapa nu =) Gissar att det kanske är av något av alla papper som fick flytta hem till dig i lördags!
  OMG, vilka scraprum!!!! Det hade varit något att få ha hemma =).....men jag är glad för den lilla hörna jag har =)Är så skönt att bara kunna lämna projekten man håller på med på ett bord och gå dit och dutta fast något när det blir 5 minuter över. I början när allt skulle dras fram och tillbaka blev det inte mycket pysslande så det var inte hållbart. Så efter att inte haft skrivbord sedan tonåren var det lite märkligt att köpa det..............men oj, vad använt det blivit =)!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Åhh vilka scraprum......men det hade räckt att jag gått in i dem så hade det blivit "en himla go kreativ röra" ....jag hyr ett rum o kök på Donsö och där är fullt med scrappgrejer men jag köper ändå mer .....hela tiden...för mig är scrappandet mera shoppande än skapande...träffar ju så goa människor på köprundorna ;) ...och sen tar ju surfandet på alla fina bloggar sin lilla tid oxå...Kram o syns

  SvaraRadera
 3. ÅÅH vilka underbara scraprum, tänk om man hade så fin ordning =)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer man bara dreglar vilka Scraprum !!!!

  Fast jag är mycket lycklig lottad för jag är ett jättemysigt krypin som min kära sambo har byggt åt mig:) Det är inte stort men jag älskar mitt rum och är så tacksam för det är inte alla som får ha ett helt eget pyssel rum !!!

  Blir så himla GLAD och TACKSAM för ditt trevliga besök hos mig:)
  Vad trevligt att du gillade mina Påsk Ägg:)

  Hoppas att du och din familj får en riktig trevlig och Glad Påsk :)


  Kramar från Lilla Pyssel Inger ♥

  SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...