21 mars 2012

Leilas affär...

Ni har väl inte missat att Leila har öppnat en webbshop? Jag tog en titt och det var en del fina saker men väldigt "overprize" måste jag säga.. men visst finns det en del fint, men här kan jag nog hålla mig från köp. Jag är mer förtjust i IB Laursens porslin (som hon har en del av i programmen) som jag har köpt på mig en del.
Men man blir väldigt glad av alla härliga färger!
Eller hur!?

Kram på er!

1 kommentar:

 1. Gokväll!
  Jag älskar Leila och kolla på allt smarrigt hon bakar =) Har inte köpt den sista kokboken än men det måste jag få tummen ur och göra snart. Har inte kikat in på hennes sida där än men det får jag oxå göra.
  Vad lustigt att du oxå har ugglorna, visst är dom bedårande,hihi. Nu ska du få höra varför jag bara har den lilla. Vi gick förbi Lagerhaus vid Domkyrkan och såg denna söta sak. Då hade vi nästan precis kommit till götet och jag tänkte som så att den köper vi i någon av de andra butikerna sedan så slipper vi gå och släpa på den...........hm, i de andra fanns ju naturligtvis bara den lilla och när vi var inne på femman hade vi inte lust att gå tillbaka ända till domkyrkan, himlans otur. Så vad har jag lärt mig av detta...igen =).....vänta aldrig med att köpa något till senare....för då kan det bli precis som för mig denna gång =( Jag tyckte att den stora ugglan var såååååååå fin!!! Nu har jag dock en plan.....förhoppningsvis hinner vi en snabb sväng på stan efter mässan och innan tåget tar oss hem igen......så gissa vart jag har planerat att hinna ta mig förbi =)))
  Ha en underbar kväll i det underbart soliga västsverige!
  Kram Iffa

  SvaraRadera

♥ Tack för att du tar dig tid och skriver en rad till mig, det sätter jag stort värde på! :-) *kram* ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...