30 augusti 2009

Pippi!

Har köpt hem så underbart söta krokar, de har funnits i en hel del inredningstidningar det senaste...Jag valde vit krok med rosa pippi (så klart!)


Köpte mina på http://www.anyhow.se/ . De har sååå mycket fint och mycket trevligt bemötande och service, rekommenderas varmt!

28 augusti 2009

Låda till Milou

Lilla Milou har en del leksaker och annat... och nu har jag köpt en ursöt box som hans saker ligger i... (han uttryckte en önskan om just denna låda... ;-)

26 augusti 2009

Muffinsbak!

Nu var det dags för bak igen! Ni har väl inte missat sidan http://www.dagensmuffin.se/ ? Igår testade jag "lättbakade mjölkchokladmuffins". "Cocosmuffins med crisp" som jag gjort tidigare är också ett recept från den sidan...

24 augusti 2009

VINN EN BILJETT TILL REKORDTRÄFFEN!

Du har väl inte missat att anmäla dig till Rekordträffen, årets största träff.

Information om detta hittar ni på http://arkivet.blogg.se/2009/august/vinn-biljetter-till-rekordtraffen-den-19-sept.html
Du kan tävla om biljetter till träffen på Arkivets blogg fram till 1 september!

22 augusti 2009

Nya kompisar i köket...

Har funderat länge vilka jag skall välja bland alla underbara Dixie-burkar som finns... men nu har 2 st flyttat hem till mig! Dessa ska få pryda köket...20 augusti 2009

pysselkväll...

Vilken värme det blev helt plötsligt igen! Åh så har man börjat jobba... :-( Det borde finnas något avtal som säger att man borde få ledigt såna här dagar... med tanke på hur sällan det är så fint väder i detta land... ;-)

I veckan var det pysselkväll hos Jennie. Hon är så inne på inredning just nu och har gjort så fint med färger och detaljer i hemmet... tänkte då att ta med ngt som kanske kan passa in (hon gillar också det där lantliga, ljusa) så detta blev hennes lilla "present" från mig.

Jag fick nästan klart 2 DT-alster... men det får jag inte visa upp ännu... men det kommer...

18 augusti 2009

Bröllopskort...

Fick beställning av ett bröllopskort i stil med det förra jag gjorde...men denna gång fick det bli rosa...15 augusti 2009

Fågelholk!

Äntligen ett färdigpysslat projekt! Har sett små söta fågelholkar på olika inredningsbloggar och blev sugen på att skaffa en egen och nu är den färdig!

Före:


Efter:Är såå nöjd! och det var roligt dessutom (och pilligt ;-)

12 augusti 2009

Nya inköp!

I går bev det en löparrunda.. (första på evigheter) och därefter städning och piska mattor... härligt! känns som rensar både huvudet och kroppen!

Ja pysslandet är det inte så mycket med för tillfället, det har blivit mer inredning... mina senaste inköp är 2 kannor från IB Laursen som får pryda hyllan i köket...


10 augusti 2009

mer foton

Under semester blev det en tripp till Ängelholm... vi lyckades pricka in några dagar då det var uppehåll och t.o.m SOL! De 2 översta bilderna är från Mölle, helt fantastisk miljö!
Väderkvarn i närheten där vi bodde.

Stranden intill där vi bodde, tyvärr en hel del blåst...

8 augusti 2009

Lite sommarfoton!

Ja, under sommaren har det blivit en hel del foton! Här kommer några som är mina favoriter...
5 augusti 2009

Njuter...

Ja, roligare inlägg än så här blir det inte idag... sitter och njuter av ledigheten (med en skål med blåbär och glass...)... kommer så snart med lite mer... ;-)

3 augusti 2009

Målat!

Ja, semestervädret har ju inte varit överdrivet soligt... så då passade jag på att måla om vår apotekarbänk. Till vit, såklart!

före:


efter:

En nyfiken vovve dök upp och skulle tvunget vara med på kortet...

1 augusti 2009

Pilane!

När man träffar vännerna J och C så har de alltid förslag på roliga saker att göra... Denna dagen startade med minigolf....


Jag vann!

Därefter va det dags för sen lunch och det blev vid en underbar rastplats vid havet. Lunchen var en härlig sallad med revbenspjäll... (mums!)

Nästa stopp var Pilane på Tjörn, det är ett vackert fornlämningsområde som de har ställt upp ett flertal skulpturer från olika delar av världen! Här är några av mina favoriter!


"Leoniden" är gjord i en blandning av gips och plast.


Här vid en grotta gjord i naturidentisk kåda gick det runt massor av
får som var väldigt nyfikna på våra hundar!
Grottan stod tidigare i Madison Square Park i New York!


En av mina absoluta favoriter!
"Hemlös igelkott" gjord i brons.


"Hemlös grävling"


"Kneeled Sahdow II" gjord av mängder av bokstäver i stål.

Härligt med massa kort att scrappa till hösten! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...